Inköpare

Vi söker dig som vill vara med att utveckla ett växande exportbolag i teknikens framkant. Du kommer att arbeta brett med bl.a. upphandling och avrop av tekniska system och komponenter, leverantörsutveckling, pris- och kontraktsförhandlingar och lagerstyrning. Eftersom vi är en liten enhet måste du vara beredd på att arbeta både “högt och lågt” samt ta ett stort eget ansvar.

Du själv har förmodligen en god teknisk utbildning, gärna kombinerat med en kommersiell påbyggnad. Därutöver har du flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, med fördel från ett högteknologiskt företag. Du är affärsinriktad med god förhandlingsvana och har en stark egen drivkraft med erfarenhet av att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Du har dessutom en bra blandning av strategiskt, kommersiellt och tekniskt tänkande. Dessutom ser vi gärna att du har god kännedom om kvalitetsarbete i en inköpsorganisation och de styrande principerna i LEAN. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift.

För ytterligare information ring vår rekryteringskonsult Peter Ternebring eller Veronica Warneskog på Confidera Urval, tfn 08-505 66 366.
Du hittar även mer information på www.arcam.com

Din ansökan skickar du senast den 20 oktober, märkt “Arcam – Inköpare”, till:

rekrytering [at] confideraurval [dot] se

Confidera Urval
www.confideraurval.se